|
|
Lån  


 
Annonce:


Eksempler på luksusbiler
Mercedes CL 500
Den todørs udgave af S-klassen er trods sine enorme dimensioner - 506 cm på den lange led og 1,9 ton på badevægten - tidløs og elegant.

Bentley Continental GT Mulliner
Mulliner er den finere udgave af Bentley Continental GT. Britisk overklasse med sportsvogns-præstationer, en opvisning i teknik, læder og træ. Motoren er en W12 med 560 hk og et monstermoment på 560 Nm; 0-100 km/t er - trods en vægt på næsten 2,4 ton - overstået på 4,8 sekunder.

VW Phaeton 4,2
Phaeton er VWs absolutte prestige-projekt. Luftaffjedring er standard, ventilationen kan ikke høres og sådan er Phaeton hele vejen igennem.

Audi S8
Med V10-motoren har S8'eren dt våben, der gør limo'en hurtigere end de fleste. Helt eksklusivt kan A8 udstyres med fingeraftrykssensor, der genkender føreren.

Mercedes S 63 AMG
388 heste. V8-motoren op til 525 hk, store bremseskiver og styler med særlige AMG-fælge, sæder og andet top-interiør.

BMW 645 Cabriolet

Jaguar XJ6 3,0

BMW Z4 Roadster

Kategorier på sider:

Volkswagen Phton Audi Lej en luksusbil i Tyskland Volvo S80 Forsikringstilbud Bilportaler Luksusbil Mercedes Benz Billeje Audi A8 Billeksikon Lamborghini Sedan Eksempler p luksusbiler Luksusbiler skal leases Limousine Bildk Kampagnetilbud BMW 5 serie Bilkb Tilbud Billeasing Gode rd om luksusbiler Luksusbil billeder Bil ting


 Du er her: Luksusbil - Netannoncer Luksusbil -